Only the best

piercings

Alleen het beste voor jouw piercing. In totaal werken er 3 piercers bij onze twee shops, allen zijn ze opgeleid door onze hoofdpiercer Stef welke bekend staat om haar precisie en kunde. Onze piercers worden regelmatig bijgespijkerd over de nieuwste trends en hygiëne voorschriften. Daarnaast werken wij met steriele wegwerp materialen,zelfs het stiftje waar de stip voor jouwpiercingmee wordt gezet wordt afgevoerd.

LEES MEER OVER HYGIËNE

Uitleg & FAQ

Inklapbare content

Welke piercings zetten jullie?

Wij zetten bijna alle piercings in het oor, neus, tepels en de navel. In de mond zetten wij alleen de smiley. Twijfel je of wij een piercing zetten? Neem contact met ons op.

Welk materiaal gebruiken jullie?

Wij gebruiken uitsluitend steriel verpakte piercings van titanium of titanium met een laagje echt goud. Vraag onze piercers naar de mogelijkheden.

Verwisselen jullie ook piercings?

Onze piercers verwisselen ook piercings, maar uitsluiten de piercings die wij zelf zetten. Voor het verwisselen wordt een vergoeding gerekend.

Verkopen jullie losse piercings?

In onze shop hebben wij een groot assortiment aan diverse piercings. Kom langs in onze winkel. Onze piercers adviseren je graag.

Op welke dagen piercen jullie?

Onze piercers zijn vaak aanwezig, maar niet elke dag. Daarom is het handig om een afspraak te boeken voor het zetten van een piercing of even contact op te nemen met onze shopmedewerkers.

Waarom piercen beter is dan schieten.

Het plaatsen van piercings vereist veel kennis en kunde, laat dit nooit bij een juwelier schieten. Het schieten van piercings kan namelijk voor weefselschade zorgen. Je duwt een sieraad door de huid. Bij het piercen maak je met de naald een opening en plaats je daar het sierraad doorheen. Onze piercers vertellen je graag meer. Wij piercen uitsluitend en schieten nooit.

Piercing

Prijzen

Bij ons kan je ook kiezen voor een mooi sierraad als eerste piercing. Je betaalt dan tussen de €10 en €20 meer (afhankelijk van het sierraad dat je kiest).

Oorgaatjes piercen p.s. € 35,-
Alle soorten helix € 40,-
Tragus € 40,-
Conch € 40,-
Upper lobe € 35,-
Flat € 40,-
Rook € 50,-
Daith € 50,-
Neus € 40,-
Septum € 40,-
Tepel p.s. € 50,-
Navel € 50,-
Smiley € 50,-
Medusa € 50,-
Madonna € 50,-

BOEK AFSPRAAK

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren. Ook voor advies over piercings ben je bij ons aan het juiste adres.