Nr. 1 van Friesland

Door soccernews.nl zijn wij uitgeroepen tot beste tattoo shop van Friesland! Lees het volledige artikel hier.

Inklapbare content

Veilige en inclusieve omgeving

Onze passie voor tatoeages gaat hand in hand met onze inzet voor een verantwoorde en ethische levensstijl. We begrijpen dat steeds meer mensen kiezen voor veganisme en zich bewust worden van de impact van hun keuzes op het milieu en dieren. Daarom streven we ernaar om een veilige en inclusieve omgeving te creëren waar iedereen terecht kan voor een tattoo-ervaring die in lijn is met hun persoonlijke overtuigingen.

Plantaardige alternatieven

Onze vegan tattoo-inkt is samengesteld uit hoogwaardige plantaardige pigmenten en dragerstoffen. We werken alleen met gerenommeerde merken die zich inzetten voor kwaliteit, duurzaamheid en het vermijden van dierlijke ingrediënten. Onze inkt biedt dezelfde levendige kleuren, duurzaamheid en langdurige resultaten als traditionele inkt, zonder compromissen.

Kleuren inkt

Ook al onze kleuren inkt zijn vegan en van het merk World Famous ink. De kleuren die wij gebruiken zijn allemaal goedgekeurd en veilig voor gebruik. Let er wel op dat tattoos in kleur duurder zijn dan black and grey tattoos.

Onvergetelijke

ervaring

Onze shop managers vliegen award winning artiesten in om jouw tattoo te laten zetten. Van fine line tot complete sleeves en bodywork. Bij Goons & Queens Heerenveen willen we ervoor zorgen dat elke tattoo-afspraak een naadloze en plezierige ervaring is.

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren, of het nu gaat om de keuze van het ontwerp, de nazorg of informatie over onze vegan tattoo-inkt. Neem vandaag nog contact met ons op om een consult / gratis tattoo bespreek sessie in te plannen.