Algemene voorwaarden

 1. Afspraken en annuleringen
  1.1. Alle afspraken dienen van tevoren te worden geboekt en bevestigd door de klant.
  1.2. Afspraken kunnen tot 48 uur voor de geplande datum en tijd kosteloos worden geannuleerd. Annuleringen binnen 48 uur worden niet terugbetaald. 1.3. In geval van no-shows, waarbij de klant niet op de geplande afspraak verschijnt, wordt de aanbetaling niet terugbetaald en is de klant verplicht de kosten van de gemiste afspraak te betalen.

 2. Betalingen
  2.1. De klant dient voorafgaand aan de afspraak een aanbetaling te doen. Het exacte bedrag van de aanbetaling wordt bepaald door de artiest en kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de tatoeage.
  2.2. Het resterende bedrag dient op de dag van de afspraak te worden betaald.
  2.3. Betalingen kunnen worden gedaan in contanten.

 3. Hygiëne en veiligheid
  3.1. De tattoo shop voldoet aan alle lokale en nationale gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.
  3.2. Alle instrumenten worden voor elke klant gesteriliseerd en in eenmalige verpakkingen gebruikt.
  3.3. Klanten dienen hun gezondheidsproblemen of medicatiegebruik voorafgaand aan de afspraak te melden.
  3.4. De tattoo shop behoudt zich het recht voor om de afspraak te annuleren als er sprake is van een verhoogd gezondheidsrisico.

 4. Verantwoordelijkheid van de klant
  4.1. De klant erkent dat het plaatsen van een tatoeage een permanent proces is en dat de klant de verantwoordelijkheid heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.
  4.2. De klant is verantwoordelijk voor het volgen van de instructies voor nazorg van de tatoeage, zoals verstrekt door de artiest.
  4.3. De klant is volledig verantwoordelijk voor het behoud van de tatoeage en eventuele retouches of reparaties na de initiële genezingsperiode.

 5. Intellectuele eigendom 5.1. De artiest behoudt het recht op intellectueel eigendom van de ontwerpen die hij of zij creëert.
  5.2. De klant erkent dat hij of zij alleen het recht heeft om het ontwerp te gebruiken voor persoonlijke doeleinden en dat commercieel gebruik niet is toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van de artiest.

 6. Geschillen en toepasselijk recht
  6.1. In geval van geschillen tussen de klant en de tattoo shop zal er in eerste instantie worden geprobeerd om tot een minnelijke oplossing te komen.

Boek je in3 consult

Ontdek alle mogelijkheden, boek een gratis consult in onze shop.

Koop alleen met in3 als je weet dat je de openstaande bedragen op tijd kunt betalen.

Lees meer over in3 en alle voorwaarden hier. In3 wordt aangeboden door in3, de voorwaarden van in3 zijn geldig op alle betalingen.